Anasayfa
Hizmetlerimiz
Referanslarımız
Hakkımızda
Blog

25-26 Haziran Avrupa Birliği Projeleri Yazma Eğitimi

Blog  /  Blog Yazısı

YOUTHART Projector, STK Master ile işbirliği içerisinde proje geliştirme konusunda yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor!

25-26-haziran-avrupa-birligi-projeleri-yazma-egitimi

GENEL BİLGİLER:

Gençlik Eğitmeni Mehmet Çetinkaya’nın vereceği Avrupa Birliği Projeleri Yazma Eğitimi, 25-26 Haziran Cumartesi-Pazar günleri Şişli’deki İstanbul Toplum Medyası Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Adres bilgisi için tıklayınız.

Eğitimimiz 15 kişilik küçük bir grupla gerçekleştirilecek ve ücretler şu şekilde:

Öğrencilere 220 TL (KDV dahil) * Öğrenci kimlik kartının ibrazı zorunludur.

Öğrenci olmayanlara 240 TL (KDV dahil)

YOUTHART Üyelerine 180 TL (KDV dahil) *Üyelik işlemleri hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Kayıt için formu doldurunuz. Sizinle iletişime geçilecek ve teyit alınacak.

Tüm katılımcılara fatura verilecek. Yapılan ödeme geri iade edilmeyecek. Ücret şunları kapsar: 2 günlük eğitim, eğitim notları ve kahve arası ikramları.

EĞİTMEN:

Türkiye Ulusal Ajansı’nın eğitmen havuzunda yer alan, günümüzün en aktif gençlik eğitmenlerinden biri olan Mehmet Çetinkaya, hali hazırda İstanbul Arel Üniversitesi’nde Erasmus+ Program ve Proje Sorumlusu ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde Gençlik Programları Koordinatörü olarak çalışıyor. Birçok gençlik kuruluşunda da aktif olarak görevler yürüten Mehmet Çetinkaya, gerek sivil toplum örgütlerinde gerekse de gençlik gruplarında yürütülen projeler konusunda son derece deneyimli, Erasmus+ Programı ve özellikle de Avrupa Gönüllü Hizmeti konularında yıllardır deneyimler kazanmış bir uzman.

Mehmet Çetinkaya hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

Öncelikle proje döngüsü yönetimi işlenecek ve grup çalışmalarıyla içselleştirilecek. Başta Erasmus+ Programı altında KA-1, KA-2 ve KA-3 başlıkları altında Bireysel Hareketlilik Projeleri, Okul Projeleri, Gençlik Değişimleri ve Eğitim Kursları, Kurumsal Ortaklıklar ve Stratejik Ortaklıklar ve Gençlik Alanında Yapılandırılmış Diyalog Projeleri gibi çok farklı formatlar projelerin hazırlanması ve yazılması süreçleri işlenecek. Erasmus+ Programı kapsamında başvurusu yapılmış ve kabul edilmiş projelerin de inceleneceği oturumlarda katılımcılar bir Erasmus+ projesini yazarken ve başvurusunu yaparken yaşayacakları tüm süreci görecekler ve uygulayabilecek, ayrıca bireysel olarak ve grup çalışmaları eşliğinde proje süreçlerini uygulayarak proje geliştirmeyi ve yazmayı içselleştirebilecek.

Adres

TomTom Mh. Nuri Ziya Sk. No:27/7 Kat:5
Beyoğlu İSTANBUL

Telefon

0 (212) 963 12 94

E-Posta

info@stkmaster.com