Anasayfa
Hizmetlerimiz
Referanslarımız
Hakkımızda
Blog

“Öğretmenim Bana Destek Ol” Projesi ÇED tarafından start aldı.

Blog  /  Blog Yazısı

Çocuk Eğitim Derneği tarafından hayata geçirilen Öğretmenim Bana Destek Ol Projesi başladı. Proje işitme engelli çocukların, diğer yaşıtları ile beraber eğitim alabilmeleri için öğretmenlerini ve işitme engelli çocukları desteklemeyi amaçlıyor.

ogretmenim-bana-destek-ol

İşitme engelli çocuklar sadece sesleri duymada yetersizdirler. Gerekli eğitimi aldıklarında başarıya ulaşabilirler.

İşitme engelli çocuk okul dönem itibariyle rehberlik araştırma merkezlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda işitme engelliler okullarına ya da “Kaynaştırma Eğitimi” programı kapsamında işiten yaşıtları ile birlikte eğitim alacakları okullara yönlendirilirler.

Kaynaştırma eğitimi ülkemizde yapılmaktadır ama bir takım engellerle karşılaşılmaktadır. Bu engellerin kaldırılması için ÇED katılım bekliyor.

Projeye destek olmak için; ÇED tarafından hazırlanan videoyu izleyip, “Öğretmenim Bana Destek Ol” işareti yaparak, instagram hesabından #öğretmenimbanadestekol hastagi ile paylaşmak gerekiyor.

0 – 21 yaş arası eğitim alan engelli ya da engeli olmayan, muhtaç, öksüz, yetim çocuklara ve gençlere eğitim – sağlık alanında destek vermek amacı ile kurulan Çocuk Eğitim Derneği, dernek yönetimi ve danışmanlığı konusunda STK Master Dernek Danışmanlığı’ndan hizmet alıyor.

Adres

TomTom Mh. Nuri Ziya Sk. No:27/7 Kat:5
Beyoğlu İSTANBUL

Telefon

0 (212) 963 12 94

E-Posta

info@stkmaster.com