Anasayfa
Hizmetlerimiz
Referanslarımız
Hakkımızda
Blog

Alternatif Yaşam Derneği, Kapsayıcı İşletmeler Zirvesi’nde…

Blog  /  Blog Yazısı

19 Kasım Cumartesi günü, Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşen ‘Kapsayıcı İşletmeler Zirvesi’ne AYDER katılım sağladı.

alternatif-yasam-dernegi-kapsayici-isletmeler-zirvesinde

Boğaziçi Üniversitesi Mezunu İş İnsanları Derneği ’nin (BRM), ekonomik değer ve sosyal fayda yaratan yeni iş modellerini tanıtmak amacıyla düzenlediği ‘Kapsayıcı İşletmeler Zirvesi / Inclusive Business Summit-IBS 2016’, 19 Kasım Cumartesi günü, Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Türkiye’de ilk kez düzenlenen zirvede iş dünyasının liderleri, yeni nesil girişimciler, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve akademisyenler; kurumsal büyüme ve finansal başarı için dünyada hızla gelişmekte olan ‘Kapsayıcı İşletme’ modeli üzerinde vizyonlarını ve deneyimlerini paylaştı.

Zirvede, Kapsayıcı İşletme modelini başarıyla uygulayan Visa Europe, Vodafone, Danone, General Electric, IFC gibi çok uluslu şirketlerin üst düzey yöneticileri, bu alanda uzun yıllardır çalışmalar yapan Boğaziçi, Koç ve Southampton üniversitelerinden akademisyenler ve toplumsal yarar alanının uzmanları Ashoka ve UNDP gibi STK’lardan konuşmacılar yer aldı.

Dernek Danışmanlığı konularında STK Master ile çalışan Alternatif Yaşam Derneği’ni temsilen zirveye Ayder Genel Sekreteri Deniz Vural ve de Alper Akça katıldı. Kapsayıcı iş modelleri açısından zirvede, AYDER projeleri hakkında bilgi verildi.

Yıllardır Çalışmalarını Sosyal kapsayıcılık alanında yürüten ve projeler üreten Alternatif Yaşam Derneği; herkes için eşit ve engelsiz bir yaşamın mümkün olduğunu projeleri ile gözler önüne seriyor.

Adres

TomTom Mh. Nuri Ziya Sk. No:27/7 Kat:5
Beyoğlu İSTANBUL

Telefon

0 (212) 963 12 94

E-Posta

info@stkmaster.com