Anasayfa
Hizmetlerimiz
Referanslarımız
Hakkımızda
Blog

Ortak Gelecek Liderleri Programı

Blog  /  Blog Yazısı

Ortak Gelecek İçin Diyalog Derneği olarak yeni dönemde Ortak Gelecek Liderleri programını açıyoruz! Düzenli aralıklarla yapılacak olan eğitim çalışmalarına, 19 Ekim Çarşamba günü düzenleyeceğimiz lansman ile start vereceğiz.

ortak-gelecek-liderleri-programi

Sen de sivil toplumun gücüne inanıp bu alanda kariyer yapmayı hedefliyorsan ve proje yönetimi ile idare/koordinasyon konuları ilgini çekiyorsa programımıza katılmak için başvurabilirsin. Programımız boyunca; sivil toplum yönetim alanlarını ilgilendiren birbirinden farklı ve zengin eğitim başlıkları, alanında uzman kişilerce incelenecektir.

22-23 Ekim tarihlerinde ilki düzenlenecek olan eğitim serisi, şu tarihlerde devam edecek: 5-6 Kasım, 19-20 Kasım, 26-27 Kasım, 3-4 Aralık. Programımızın kapanışı ise sivil toplum ve medya alanından uzmanların katılımıyla 7 Aralık Çarşamba günü düzenlenecek bir resepsiyonla gerçekleşecek.

Programımız ücretsiz olup eğitimler Ortak Gelecek İçin Diyalog Derneği’nin İstanbul, Beyoğlu’ndaki ofisinde gerçekleşecektir. Son başvuru tarihi 30 Eylül Cuma günüdür. Seni de aramızda görmek ve sivil toplumu birlikte güçlendirmek için sabırsızlanıyoruz!

Başvuru için ortakgelecekliderleri.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Adres

TomTom Mh. Nuri Ziya Sk. No:27/7 Kat:5
Beyoğlu İSTANBUL

Telefon

0 (212) 963 12 94

E-Posta

info@stkmaster.com