Anasayfa
Hizmetlerimiz
Referanslarımız
Hakkımızda
Blog

Bilinçaltı Mekanizması ve Medyada Sübliminal Mesaj Eğitimi

Blog  /  Blog Yazısı

STK Master ve YOUTHART işbirliği ile 14-15 Mayıs’ta düzenlenecek “Bilinçaltı Mekanizması ve Medyada Sübliminal Mesaj Eğitimi” için başvurular başladı.

bilincalti-mekanizmasi-medyada-subliminal-mesaj-egitimi

Bilinçaltı duygusal hafızamızın en güçlü parçasıdır. Her şeyi kayda alan ve sindiren; geçmişte yaşadıklarımıza dayalı olarak oluşan kişiliğimizin ve beynimizin bir parçası.

Maalesef bilinçaltı, birçok yapışkan düşünce, görüntü, ses, koku vb. ile dolabiliyor. Güncel hayatta olumsuz deneyimler, duygusal incinmeler, hayal kırıklıkları, eleştiriler ve diğer olumsuz hatıralar, kişiyi sabote etme ile sonuçlanan korku durumu şeklinde bilinçaltına yerleşiyor. Bir de bunun medya gerçekliği var. Medya artık günümüzde neredeyse bizi biz yapan bir enstrüman. Sandığımızdan daha etkin ve güçlü. Bilinçli ya da bilinçsiz mesaj vermeye çok açık.

Siz de, bizi biz yapan ve hayatımıza yön veren bilinçaltı, algı ve hafıza mekanizmasını anlamak, medyada kullanılan gizli açık mesaj teknikleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız bu uygulamalı eğitsel çalışmaya bekliyoruz. (Başvuru için tıklayınız)

Çalışmanın Amaçları

– Bilinçaltı Çalışma Mekanizmasını Öğrenmek ve Kendini Tanımak
– Algı ve Zihin ( duygu – düşünce – davranış ) Mekanizmasını Tanımak
– Güncel hayatta ve Medyada Sübliminal Mesajları Fark Etmek
– Ses ve Görüntü ile Medyada Sübliminal Mesaj Nasıl Verilir, Öğrenmek

*Atölye ücreti 150 TL’dir.
*Ödeme Bilgileri başvuranlara e-posta ile gönderilecektir.
*Atölye Yeri: İstanbul Toplum Medyası Merkezi
*Katılımcı kontenjanı 14 kişi.
*Eğitmen: Fatih KÜÇÜKUYSAL


Fatih Küçükuysal kimdir?

1976 İstanbul doğumludur. Ege Üniversitesi Kimya Bölümü mezunu. 2008 yılına kadar özel ve devlet kurumlarda kimya ve fen bilgisi öğretmenliği yaptı. Daha sonra, ilgi duyduğu doğal yaşam ve sağaltım yöntemlerini yaşam biçimi olarak seçti. Bu bağlamda çeşitli seminerlere katılarak Türkiye’de ve Dünya’da alanında uzman kişilerden eğitimler aldı. Türkiye Masaj Enstitüsü’nden ve Kadıköy Halk Eğitim merkezinden Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Klasik Masaj ve Thai, Shiatsu, Refleksoloji gibi enerji dengesi üzerine kurulu Uzak Doğu masaj ekollerinin sertifika programlarına katıldı ve toplamda 1400 saatin üzerinde eğitim aldı. Stajını tamamlayarak mezun olduğu enstitüde teorik ve pratik masaj eğitmeni olarak çalıştı ve kadrolu resmi görevlerde bulundu. Aynı zamanda, kuantum düşünce ve yüksek frekanslı enerjilerle ilgili work-shop ve seminerlere katıldı. Dr. Bülent Uran’dan Hipnotik Regresyon Teknikleri, Gülcan Arpacıoğlu’ndan EFT ( Duygusal Özgürleşme Teknikleri ) Alan Horne’dan International Pranic Healing, Berna Özcan Demir’den Usui Reiki ve biyoenerji dengeleme uygulayıcılık ve eğiticilik sertifikaları aldı. Avrupa Birliği fonuyla Letonya’da bir haftalık “Yetişkin Eğitimi ve Cahilliği Önlemede Yeni Okuma Metotları” ve Slovenya’da 1 haftalık “Gönüllü Gençlik Değişimi Grup Liderliği” eğitim programlarında bulundu. İzmir Narlıdere Belediyesinde halka açık ve Lions gençlik kolları İzmir Leo’da “Stres Yönetimi ve Farkındalık” ile “Kuantum Bakış Açısıyla Hedef Belirleme” seminerleri verdi. Bu konularla ilgili çeşitli kişisel gelişim merkezlerinde bireysel ve grup çalışmaları yönetti. Şu an İstanbul’da meslek lisesinde sözleşmeli Kimya öğretmenliği yapmakta, Bütünsel (Holistik) Terapiler, eğitimler ve öğrenci koçluğu yapmakta ve açıktan Sosyal Hizmetler Bölümünü okumaktadır. GETAT-DER Geleneksel, Tamamlayıcı ve Alternatif Tıbbı Destekleme Derneği başkanıdır.

İstanbul Toplum Medyası Merkezi
Adres: Şişli Merkez Mah. Koca Mansur Sok. No:67 Daire:4 Şişli/İstanbul
Telefon Numarası: 0212 243 62 23

Adres

TomTom Mh. Nuri Ziya Sk. No:27/7 Kat:5
Beyoğlu İSTANBUL

Telefon

0 (212) 963 12 94

E-Posta

info@stkmaster.com